Lunea nici matinalul nu creşte. Cu „iarba” mai vedem

Ştiţi poveştile alea că nu tre să-ţi cumperi maşinile fabricate vinerea, că nu-s atenţi muncitorii şi te trezeşti cu pedalele montate pe volan? Sau că întotdeauna cele mai proaste componente ies din fabrică după ziua de salariu, că muncitorii se îmbată şi nu mai sunt atenţi?

Io îs curios să-mi confirme cineva dacă mai sunt valabile chestiile astea în fabricile de azi (poate noul PR de la Nokia ). Pentru că să vă zic un secret: la mine sunt valabile, clar!

Oricum o dau la întors şi oricât de mult îmi place ce fac, lunea sunt ca muncitorul neatent din fabrică. Tre să lucrez dublu ca emisiunea să iasă la fel de bine ca de obicei. Vineri, când îmi cad deja ochii în gură după o săptămână de nedormit, îi mai ok decât lunea, oricât de odihnit aş fi. Că luni nu avem ştiri; că luni ora 7 îi parcă mai devreme; că inspiraţia ori e pregătită din weekend, ori nu e deloc, cert e că lunea nu-i o zi bună de făcut matinal oricum o iei.

Noroc cu invitaţii. Luni, încerc să aduc oameni despre care ştiu că pot face emisiunea şi singuri, la o adică. Motiv pentru care astăzi a fost live la Alpha TV (aia pe care n-o prindeţi pe RDS) dl. Zicu, partea cu cravată de la TVDeCe, în viaţa lui offline Răzvan Dragoş, creatorul Ierbarului Etnobotanic. De fapt, asta voiam să vă zic de la bun început, dar am mai băgat trei paragrafe înainte ca să nu vă prindeţi că îi reclamă. Că dacă luni nici iarba nu creşte, era un moment bun să oprim şi „iarba” din proliferat.

No, şi om pune emisiunea şi online, dar înainte tre să-mi scot bâlbele de luni dimineaţă din ea. Şi durează!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *