La fix: concert aniversar Maya!

Mayam un singur dor: să fiu destul de fresh vineri seara ca să ajung la concertul aniversar Maya, care va începe la ora 23 fix, da’ foarte fix, în Gambrinus (Piaţa Unirii nr. 25, pe partea fără semnal la telefon).

Se anunţă chef mare: ei îşi lansează primul videoclip oficial al trupei, la piesa „Între nicăieri şi-adio”, iar noi avem ocazia să le cântăm la mulţi ani din rărunchii noştri afoni, că trupa tocmai aniversează un an de existenţă. Deşi Maya o fi tânără, tinerii din trupă au experienţă muzicală cu căruţa şi, la momentul ăsta, cred că sunt trupa cea mai închegată şi debinesunătoare pe care o are Clujul. Da, au câştigat deja şi titlul de Best Progressive Band, dar important pentru mine e că sună a trupă MARE, că piesele lor au idei muzicale diverse şi sunt printre puţinele melodii made in RO în care derulez înapoi să mai aud odată ce bine sună chitara.

N-am înţeles niciodată de ce trebuie să mă duc la un concert şi să sufăr în sală vreo oră-două până apar vedetele. Ei, cu Maya e invers: intrarea la concertul de vineri e liberă până la ora 23. După aia, costă 15 lei. Şi băieţii se jură că încep la timp, ceea ce le-aş dori şi altora.

Vineri seara sunt în Gambrinus, să-i aud pe Mișu Călian, Tudor Bădescu, Roland Kiss, Peter Szocs și Sorin Zamfir.

Io zic să nu mai tot staţi pe gânduri – ştiţi vorba cu „apasă-l”? No, daţi un click pe butonul de mai jos şi ca prin minune o să vă apară reminder în calendar, cu condiţia să-l folosiţi pe cel al lui Goagăl. Ne vedem la Maya!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *