Isteria, lecția de comedie

E greu să faci un film despre cum s-au inventat vibratoarele, să fii haios și în același timp să nu fii vulgar. „Isteria” reușește asta foarte bine. E un film care prinde la public – aseară a fost coadă la bilete la Victoria, sala a fost plină și lumea venită mai târziu a avut surpriza de a-și lua bilet la altă proiecție. Iar reacția sălii mă face să îi dau șanse maxime la premiul publicului de anul ăsta, în cadrul Comedy Cluj.

Filmul ăsta spune de fapt o poveste de dragoste, dar nu una care sufocă – și nu vă așteptați la sirop, ci la poante și ritm alert. Dacă ceva ce lipsește, e vorba de momentele de „timpi morți” și scenele de umplutură pe care le simt de multe ori în alte filme. „Isteria” e o comedie, așa că 90% din timpul petrecut în fața ecranului vei râde sau, ca în cazul nostru, vei râde de râsul isteric al unuia de pe rândul din față.

Băieți, vă recomand acest film dacă:

  • Credeți că Vacanța Mare nu mai au umor;
  • Credeți că Trăzniți în NATO și alte emisiuni de caterincă nu au avut umor niciodată;
  • Bonus: vă place Anglia victoriană și atmosfera british în general.
Fetelor, am un singur mesaj:
  • Să te simți bine, să te relaxezi și să nu te iei întotdeauna prea în serios – să te joci așa cum s-au jucat realizatorii acestui film cu subiecte serioase – înseamnă să fii puternică. E foarte mult un film despre drepturile femeilor – știți voi, alea care la 1880 nu existau!
Pont: genericul de final cuprinde istoria vibratoarelor din 1880 până azi.

Mai puteți vedea „Isteria” cam așa:

  • Cinema Republica
    MIERCURI – 17 octombrie 2012, ora: 22:30
  • Cinema Victoria
    JOI – 18 octombrie 2012, ora: 19:00

Un comentariu la “Isteria, lecția de comedie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *