Încă un ziar clujean devine fiţuică electorală

cetateanul-rosuÎn campania electorală din toamnă, mai multe ziare locale s-au făcut de râs, publicând machete electorale pe post de material de deschidere – fireşte că, după aia, partidele le-au folosit pe post de fiţuici electorale şi au distribuit gratuit câteva mii de exemplare cu reclama lor şi, ah, ceva articole pe lângă, prostii de-alea jurnalistice.

Ce roade a dat tehnica? Unul din ziare a dat faliment, altul a dat oameni afară.

Cetăţeanul Clujean n-a învăţat nimic din toată povestea asta, iar azi era distribuit gratuit de omuleţii roşii de la PSD prin centrul oraşului, pe post de fluturaş electoral. Banii vin. Cu siguranţă!

{xtypo_code}Prin sistemul de distribuţie targhetată, [cele 10.000 de exemplare din Cetăţeanul Clujean] ajung la cele mai active persoane, circa 1.200 de firme, instituţii ale administraţiei locale, politicieni etc. şi asigură un indice de citire de 40.000 de citiri săptămânal.

{/xtypo_code}

I-auzi!

2 comentarii la “Încă un ziar clujean devine fiţuică electorală”

  1. nu vorbesc în numele ziarului, dar ediţia de săpt asta e distribuită de marţi, şi e cu totul alta decît cea pe care ai văzut-o tu. te poţi convinge şi singur intrînd pe site-ul ziarului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *