În spatele unui zâmbet

Atunci când aveam mai des drum de Viena, vedeam în fiecare tren zeci de austrieci care se duceau la Budapesta „să-și facă dinții”. Am aflat ulterior că e un fenomen de masă: dentiștii maghiari erau și foarte pricepuți și extremi de ieftini față de cei din țara vecină.

Că România are medici foarte bine calificați știam de mult. Pe de altă parte, știm cu toții cum arătau cabinetele stomatologice ale anilor ’90. Aici era cazul să se producă schimbarea cea mare, și asta nu doar la București, în condițiile în care Clujul are specialiști foarte bine cotați.

De curând, Clujul are și un loc care îi poate atrage ușor pe cei care vor să aibă parte de tratamente specializate, indiferent că sunt localnici, din Austria sau de oriunde din lume: QSmile. Clinica, numărul 1 în Transilvania, și-a inaugurat un nou sediu, care arată ca un spațiu în care te poți relaxa cu încredere. Pentru cei cărora le-a ieșit mai repede decât mie faza cu copilul, ia uitați aici:

(am fost în vizită și poza e cu „super”-telefonul meu, ce nu se vede e că și restul cabinetului e la fel de vesel, iar Dino e un scaun perfect funcțional și utilat)

În rest, numărul de tratamente posibile este mai mare decât pot măcar începe să țin minte; mi-a atras atenția o procedură care părea de domeniul SF: intervenții stomatologice care întineresc aspectul întregii fețe, pentru a evita aspectul „căzut” – îi spune lifting facial dentar, dar eu îi zic Star Trek.

Rațional, e clar că o clinică stomatologică de top e o sursă importantă de prestigiu și de venit pentru oraș – iar dacă autoritățile din zona turistică sunt pe fază, vor plasa repejor niște materiale de promovare acolo.

Dar cum zona mea de specialitate nu e legată de cifre, prefer să mă gândesc la industria zâmbetelor. Pentru că, chiar dacă uneori e mai greu să zâmbim, e foarte important să o facem cât mai des!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *