În sfârşit nişte reduceri pe care le prind şi io

Nu ştiu cum reuşesc, dar de fiecare dată ratez campaniile de reduceri. Şi nu cu o săptămână; nu. Eu cumpăr cu o zi înainte sau după. Ajung în magazin a doua zi după finalul unei promoţii sau când tocmai ia cineva de pe raft ultimul gadget, iar Wizz-ul ieftineşte biletele de avion după dau eu click pe „credit card”. Ultima fază de genul ăsta am păţit-o în Iulius, când Kenvelo avea ceva ofertă gen „cumperi de 300 de lei şi plăteşti 150”. M-am uitat la ce mi-ar trebui şi, desigur, tip raţional şi rece, am zis că nu mă dedau la impulse shopping. „O să revin”. Am şi revenit, a doua zi după încheierea campaniei.

Aşa că acuma eram pregătit: m-am împrietenit cu Iulius Mall pe Facebook. Ştiam că după Crăciun va fi plin de promoţii, că trebuie scoşi românii din hibernare, aşa că m-am pregătit să merg unde găsesc cea mai mare concentraţie, să am şi eu plăcerea de a prinde o reducere la vremea ei. Şi ce credeţi că găsesc? Şi-au denumit noua campanie „Lucrurile bune se termină repede!”… cum asta e povestea eternă a cumpărăturilor mele, cred că au dat-o cu dedicaţie!

Acuma frumos ar fi să vă spun că mă pregătesc de o tură prin Iulius Mall pentru că are Kenvelo un drăguţ de minus 60%, Sprider-ul minus 70% şi, de altfel, între 10 şi 50% se încadrează cam tot restul din ce-am găsit prin catalogul lor – şi aş cam avea nevoie de o tură serioasă pe la câteva magazine de acolo.

 devărul e însă că azi dimineaţă, dând o tură prin Auchan, am văzut un trenuleţ electric de care m-am dezlipit foarte greu Laughing Şi, până să îmi iau eu setul ăla cu control digital la care mă tot gândesc de ceva timp, cred că trec pe acolo diseară!

2 comentarii la “În sfârşit nişte reduceri pe care le prind şi io”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *