Imnul României: Deşteaptă-te, presidency.ro

Am devenit oficial unul din nebunii ăia care scriu tot timpul la Cotroceni cu petiţii, dar măcar eu nu cer nici pensii mai mari şi nici nu reclam că vor vecinii să mă omoare (deşi moş Pavel probabil îşi doreşte asta).

Acum ceva timp scriam că site-ul preşedinţiei dă o variantă greşită a imnului României. Corectează dativul popular „să dăm dovezi la lume” şi mai şi zice că în mod normal se cântă primele 4 strofe, care de fapt sunt numerele 1,2,4 şi 11. Poate depinde dacă le „intonează” înainte sau după Golden Blitz.

E, azi mi-a răspuns Băsescu. Mă rog, de fapt un domn consilier Piscociu. Care a găsit formula ideală pentru a da un non-răspuns:

[box]Petitia nr. 16081

Domnule Andrei Aronet,

Va multumim pentru mesajul transmis Presedintelui României, domnul Traian Basescu. Imnul National al României este redat în Anexa nr. 2 a Legii nr. 75/1994 privind arborarea drapelului României, intonarea imnului national si folosirea sigiliilor cu stema României de catre autoritatile si institutiile publice, acesta fiind textul oficial.

Consilier de Stat

Gabriel-Cristian Piscociu [/box]

Acuma, răspunsul ăsta ar fi foarte bun, dacă n-ar fi conţinut fix informaţiile pe care le-am trimis eu, pentru că atunci când le-am explicat problema le-am dat link la legea care cuprinde versurile.

Adică eu le-am zis: versurile nu sunt ca în lege pe site la voi, iar ei au zis: versurile corecte sunt în lege. Şi mâlc despre site-ul lor.

OK, am revenit cu un mail, în vreo lună aştept şi un răspuns. Riscă să devină interesant deja. Măcar eu nu ameninţ că îmi dau foc în faţa statuii lui mihaiştefancorvine.

Totuşi, n-am putea, măcar la Imnul României, să fim nemţi ca precizie?

3 comentarii la “Imnul României: Deşteaptă-te, presidency.ro”

  1. caaaaat? O LUNAAAAAA? poi vezi daca nu ai trimis mailu de pe ceva adresa gen cetateanclujean@paszk.hu sau dela”a”micu@pdcj… hai ca variante sunt toata ziua. mai puneai la mesaj „memoriu” sau ca sa sune mai serios „megamemoriu, superoferta, citit aici” si iti spun io ca trimiteau si raspuns bun si in timp util…. ;D 8)

  2. Vulnerabilitati? Pe site-ul presedintiei? Pai si Comisia Prezidentiala de Analiza a Internetului cu Lupa ce face?

    Ce probleme au baietii? Ma gandeam ca poate ne ziceti la voi pe site, dar vad ca e „Page load error”… l-o fi spart Basescu?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *