IKEA a venit deja la Cluj (dar s-a defectat după sfințire)

IKEA asta e ca fata mare la măritiș: îi tot zâmbește pețitorului, îi aruncă priviri dulci și-l lasă cu buza nefinalizată. Cred că niciun magazin n-a mai venit așa de mult timp la Cluj, fără să ajungă. Toate autoritățile, plus vreo 3-4 redacții, au deja vise umede spre ude cu deschiderea IKEA: din an în Paști iar auzim de o inaugurare, după care se aud negări viguroase pe sub clipiri din pleoape insinuante, că totuși-poate-într-o-zi-cândva, dar nu ne sunați noi, că vă sunăm voi.

Acuma că e campanie electorală și faza cu tramvaiul a fost ca-n bancul cu trambaiul, trebuia să vină cu o declaraţie penibiluţă şi Moisinel, singurul băiat sub 30 de ani care nu bea în oraș, ca să NU îl vadă lumea.

Ulterior anunţului făcut de Moisin, au circulat următoarele zvonuri:

  • Magazinul IKEA  a fost deschis deja la Cluj, pentru câteva teste, dar s-a defectat în prima zi de funcţionare şi l-au tras cu un camion înapoi la depoul din Bucureşti.
  • Toţi cei care votează PDL la locale vor primi gratis produse de la IKEA (cadoul constă în cheia imbuss cu care se montează mobila, că spre deosebire de alte chei din politică, cu astea obții ceva).
  • Linia de tramvai va fi prelungită până la noul magazin IKEA. Pentru că nu se ştie unde va fi aceasta, RATUC va săpa prin tot oraşul, să fim siguri!
  • IKEA a negat că va veni la Cluj! Suedezii au lăsat însă să se înţeleagă că ar putea veni în Floreşti.

 

2 comentarii la “IKEA a venit deja la Cluj (dar s-a defectat după sfințire)”

  1. Cand am vazut cine a dat bombele cu IKEA, am zis ca e campanie electorala. Probabil ca asa e, desi as vrea sa ma insel

    1. Si io as vrea sa chiar vina. Da’… pana nu ne imbulzim la intrare ca pensionarii in RATUC io nu mai cred nimic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *