19th Ave New York, NY 95822, USA

Hipsters, cu dedicaţie

Nu o să înţelegeţi mesajul dacă vedeţi doar videoclipul de mai sus, extras din Hipsters, filmul pe care vă recomand să-l vedeţi integral anul ăsta la Comedy Cluj. Dar e un început.

Pentru câţiva dintre noi, care am mai prins coada la carne, filmul e terapeutic. Povestea hipsterilor din Rusia de după al doilea război mondial e însă o dedicaţie pentru fularele şi eşarfele purtate vara pe stradă, pentru ochelarii de soare de la Lecturi Urbane şi, în general, pentru toate formele fără fond de manifestare (nu doar vestimentară) cu care ne confruntăm zilnic.

Mergeţi la Hipsters, distraţi-vă, pentru că o să râdeţi bine, dar fiţi atenţi la final. Dacă aţi înţeles acea concluzie simplă a unui film care pare că glorifică excentricitatea, o să vă uitaţi altfel în jur.

Related Posts

Comments (2)

Da, filmul ester foarte terapeutic :)) a fost o terapie si pentru tine sa imi suporti comentariile dupa o ora jumate de vizionat

[…] S-ar putea să fiu subiectiv. Comedy Cluj e locul unde am descoperit filmul Hipsters. Scriind despre Comedy Cluj mi-am dat seama, în vremi mai bune, că scriu la plural. Chefurile de […]

Leave a comment