HiperacTIFF: cum știi tot ce mișcă la festivalul de film

E o nebunie la TIFF. Da, normal, sunt filme, dar mai sunt și concerte, surprize, evenimente, party-uri, voluntari de întâlnit și invitaţi de primit, sunt proiecții speciale și tot felul de lucruri care ne încurcă programul în cel mai frumos mod posibil.

Nimeni nu poate vedea toate filmele de la TIFF, dar dacă vreţi o alegere inteligentă, puteți găsi ponturi din partea unor oameni bine conectați la atmosfera festivalului pe blogul oficial: blog.tiff.ro. Noutăți din program și veștile de ultimă oră le veți primi dacă urmăriţi pe Twitter contul oficial – TIFF Romania, iar ce zice lumea din sală citiţi pe hastagul #tiff2012. Evident, există TIFFacebook.

Pe Aronet.ro pregătiți-vă pentru o mulțime de povești de la TIFF; anul ăsta sunt din nou blogger „oficial”.  Nu sunt însă critic de film și nu voi scrie ca atare, dar profit de frumusețea unui festival care deschide uși spre subiecte foarte inedite din tot felul de domenii.

Am scris mult despre festival şi fără eticheta oficială, voi continua şi în 2012 să vă spun unde merită să mergeţi şi pe cine să urmăriţi. Oficial înseamnă însă că am sprijinul organizatorilor pentru a vă oferi câteva surprize (primul concurs are loc duminică!), inclusiv interviuri în exclusivitate cu participanţi la TIFF.

Ne vedem diseară – fie în Piaţa Unirii, fie la cinema Florin Piersic, în funcţie de vreme. După-masă, vă anunţ unde dăm startul TIFF 2012. Ploaia înseamnă belşug şi vin zilele cele mai bogate ale Clujului. Să fie bine!

UPDATE: TIFF 2012 se deschide în Piața Unirii, în aer liber. E oficial, pentru că prognoza pe termen scurt zice că nu va ploua. Hanorace, paltoane și toți copiii la film!

Un comentariu la “HiperacTIFF: cum știi tot ce mișcă la festivalul de film”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *