RSS, mail şi alte bunătăţi

Cititorilor de bloguri nu ar trebui să le explici, în principiu, ce-i aia feed RSS, dar mă încăpăţânez să cred că nu s-a născut toată lumea direct cu un cablu USB în urechi.


Prin urmare, nu contează ce e, important e ce face: cum scriu ceva nou pe blog, cum vă apare şi vouă articolul respectiv acolo unde aţi salvat "feed"-ul. Înainte ofeream RSS în trei variante, acum e una singură, compatibilă cu toţi şi toate, un fel de îngheţată cu toate aromele:

 

{xtypo_feed} Aroneţ.ro – Ştirile de la miezul nopţii deschide pagina asta pentru toate opţiunile de abonare RSS{/xtypo_feed}


Altă noutate – dacă nu vă place RSS-ul şi nici îngheţata, puteţi primi un email când sunt noutăţi. Ca să nu fie agasant, primiţi mail o singură dată pe zi, dimineaţa, indiferent de câte ori scriu. Am încercat să vă trimit pe mail şi o cană de cafea, dar s-a udat serverul.


Lectură plăcută,
Andrei

 

 

La acest articol nu se pot scrie comentarii. La acest articol nu ar trebui să se poată scrie comentarii, dar s-a stricat lacătul.  – reparat. {!jomcomment}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *