Fărăniciolegătură

  • The Dark Knight recomandabil dacă aveţi multă răbdare şi un sistem audio tare. De vreo 3 ori am crezut că s-a terminat, numai ca să descoper că mai am de suferit un pic :). Mă bucur, totuşi, că nu l-am văzut la timp
  • Cum poate avea Clujul atâtea super-magazine de mobilă şi nici o masă de birou decentă? Indivizii care proiectează biroul cu spaţiu pentru calculator n-au avut probabil PC în viaţa lor. Vreau să am acces la măţăraia din computer şi vreau să nu fac vânătăi dând cu picioarele în suportul pentru imprimantă. Cine cumpără aşa ceva?!
  • Life of Brian – 1979 and still hilarious. Vi-l recomand, că e ianuarie şi riscaţi să ieşiţi deja din spiritul Crăciunului
  • Monitoarele widescreen cu rezoluţie mare strică o mulţime de teme custom pentru Twitter 🙁
  • Întrebare de la un prieten, despre războiul din Gaza: care-i ştirea, nu fac asta în fiecare an?

2 comentarii la “Fărăniciolegătură”

  1. The Dark Knight, o supa reincalzita de lilieci. Heath Ledger (D-zeu sa-l ierte) in rolul lui Joker a dat clasa tuturor celorlalti, parca el era personajul principal. In rest banalitati de haliud. Pozitionarea la lansare in topul 250 IMDb a fost o miscare de marketing foarte buna, probabil au platit bani grei pentru asta. Dar bugetul a fost grasut, asa ca a meritat.

    Treaba cu mesele de birou pentru PC e foarte adevarata. Eu am ajuns la concluzia ca trebuie sa mi-l proiectez singur. Dupa care am constatat ca nu stiu prea bine cum as vrea sa fie. LOL.

    In rest, no comment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *