Facebook causes… sau pericolele / riscurile Facebook

Voi ştiţi MĂCAR o problemă pe care Facebook Causes să o fi rezolvat? O campanie cu rezultate palpabile în lumea reală, nu că am dat JOIN şi atât? Am aderat o singură dată la o acţiune de genul ăsta, în care era vorba de vot electronic. Da, aşa ceva s-ar putea discuta pe Facebook… dar şi threadul în cauză a murit. Ieri am deblocat aplicaţia în ideea să-i mai dau o şansă; instant am primit zece mailuri să ader la cele mai tembele cauze de care am auzit vreodată.

De când se măsoară performanţa în câţi oameni poţi recruta şi atât? Nu tu rezultate concrete, nu tu probleme rezolvate, dar toată lumea vrea să salveze delfinii cu trei aripioare şi să apere drepturile marmotelor, că doar clickul nu costă decât un pic de timp.

Aştept exemple de campanii gen Causes reuşite. Până una alta, io am încercat să caut pe Gugăl informaţii despre Facebook Causes, dar mă tem căî a ieşit cu totul altceva Sealed. Avem aşadar dovada: Facebook, dom’le, cauzează! Divorţ, astm, depresie, probleme şi drame, mai ales…

facebook_causes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *