Exclusiv Floreşti – prima publicaţie din istoria comunei de lângă Cluj

Exclusiv Floreşti este numele primei publicaţii destinate doar comunei de lângă Cluj. Primul număr („pilotul”) a apărut azi, vineri, dar pe viitor ziua de apariţie va fi joi.

Publicaţia Exclusiv Floreşti va fi distribuită gratuit, săptămânal, la început va avea patru pagini A4 şi va cuprinde în principal pe anunţuri publicate contra-cost şi câteva articole de interes local. Are şi site, www.efloresti.ro, unde anunţurile se pot adăuga şi unde vor apărea majoritatea ştirilor. Aşadar, printul se axează pe anunţuri şi site-ul pe ştiri.

Proiectul este condus de Claudia Romitan, redactor-şef, şi este editat de RMC Exclusiv SRL. Finanţarea vine din partea Mariei Crişan, deţinătoarea unei firme de contabilitate din Floreşti care s-a asociat cu jurnaliştii care au pornit proiectul.

La lansarea de astăzi, primarul comunei Floreşti a declarat deja că şi-ar dori să poată ajuta financiar ziarul, care să devină „purtătorul lor de cuvânt”, ceea ce le doresc să nu se întâmple prea repede 🙂 Trăiască finanţarea privată şi mult succes!

5 comentarii la “Exclusiv Floreşti – prima publicaţie din istoria comunei de lângă Cluj”

  1. Nu e deloc rau. E un inceput. Toate inceputurile sunt bune. Mult spor Claudia & Co !

    Şi incompetentul ăla să-şi pună comunicatele de presă pe pagina primăriei, că tot plăteşte bani pentru ea ! Pace !

  2. Ma intereseaza de unde pot sa procur si eu ziarul?Mentionez ca locuiesc langa str. Teilor si as dori sa stiu un punct de distribuire mai aproape de mine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *