Eu sunt de vină!

Era să scăpaţi ieri de mine, definitiv de tot; am primit un mail prin care eram anunțat sec și la subject: „Doar tu ești de vină!”.

Ai, al naibii, zic, ce-oi fi făcut iară, în afară de alea pe care știu că le-am făcut? Citesc primul rând din mail: „Ai primit acest mail în urma abonării tale la Red Deal. În continuare te vom informa zilnic”.

Mă jur pe portativ: io nu-s de vină că voi o să mă informați mai des ca proteveu, din simplul motiv că nu m-am abonat în viața mea la site-ul vostru. Nu știu ce oferte roșii face, nu știu dacă vinde porodici sau dacă promovează filosofia marxistă și, în genere, nu țin să aflu dacă nu-i musai.

Deschițând însă mailul ca tot omul curios la 1 noaptea (când am ajuns să-mi citesc și mailurile personale, săru’mâna, mamă, mai trăiesc!), am citit și restul mailului prin care eram informat ritos că io-s cu bai.

Cică acești Red Deal au crescut atât de tare, că Facebook le-o suspendat pagina, pe motiv că ar fi ceva spammeri ordinari care trimit mailuri unor oameni care nu le-ar fi cerut. Ai, să vezi grijanie! Săracii, ce-or pățit, când ei creșteau cinstit, taman după ce au început să-mi dea mailuri nesolicitate cu foloase necuvenite… Oare chiar DOAR eu sunt de vină?

Acuma, io pagini de Facebook am mai făcut. Vă știu zice câteva pe care le-am crescut într-o lună de la 200 la 1300 de fani fără să spamez pe nimeni și fără să dau bani, vă arăt chiar una foarte dragă care are a ajuns la 500 de fani după trei zile de existență. Și în niciun caz nu mi-a tăiat Facebook macaroana, pe motiv că seamăn prea tare cu vrejul de fasole.

A trebuit să sap un pic ca să descopăr sursa furiei roșii: am făcut un quiz pe Facebook, iar de atunci ei au considerat că sunt foarte de acord să îmi trimită toate ofertele de pe lume.

Ho cu tata, dragilor. Că uite, se supără Zuckerberg și nu poate dormi pe salteaua lui din fir de aur cu păr de virgine. Dacă vreți să știți cum se face, vă dau un sfat pentru început: când mai trimiteți un mail în care scrieți cu font normal, bold și bold colorat cuvintele ”am creat noua noastră prezență Facebook”, dați și un link pe aceste cuvinte. Ar putea fi util, zic io.

 

 

Un comentariu la “Eu sunt de vină!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *