Eu niciodată nu știu CÂND sare iepurele

ÎntDe unde sare iepureleotdeauna mă iau prin surprindere reclamele de Paști. Mi se pare că abia ieri cântam colinde; când colo, nu se topește bine zăpada că imediat se și iepuresc vitrinele! Abia ce îmi termin sticlele de Cola la 2 jumate cu etichete de Crăciun că deja zăresc pe rafturi sticlele de Cola de 2 jumate cu etichete de Paște.

Un iepure mi-a şi atras atenţia și anul ăsta, în afişul Iulius: ei au un concurs numit „Nu ştii de unde sare iepurele!”, iar primul meu gând a fost: „da’ mai sunt vreo trei luni!” De fapt, mai sunt doar vreo două săptămâni și-un pic, dovadă că eu unul nu știu CÂND sare iepurele.  Evident, tipic pentru mine să mă uit la un afiș și să văd întâi iepurele, apoi mașina, chit că e noul Citroen C4 – Iulius Mall o să ofere unul  prin tragere la sorți unui client care cumpără de mai mult de 100 de lei pe un bon (regulamentul concursului e aici, pentru curioși).

Dacă, la fel ca mine, abia așteptați zilele libere și bunătățile făcute în casă, putem număra zilele care au mai rămas până la concediu și prin premiile care se acordă zilnic: aparatul de făcut pâine bună Homebread Moulinex (de mult îmi doresc unul acasă, dar nu m-aș putea abține și nu vreau curele mai largi…).

Bun, acuma știm și de UNDE și CÂND sare iepurele. Hai noroc, să și sară în direcția bună! 😀

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *