Elixirul Dragostei chiar există şi e la #cluj

De Dragobete, vă invit la Muzeul Farmaciei, unde pregătirile sunt în toi pentru o seară specială: una în care fiecare vizitator va afla secretul Elixirului Dragostei. Nu e nicio glumă şi nici poveste cu Harry Potter: acest gen de poţiuni chiar existau şi se preparau cu câteva sute de ani în urmă şi la Cluj, pe când clădirea în care azi funcţionează muzeul găzduia farmacia La Sfântul Gheorghe.

Puteţi afla şi voi reţeta dragostei vineri, 24 februarie 2012, când muzeul are program special: va fi deschis între orele 18 și 23.

  • Toată lumea intră cu bilet cu preț redus (la suma enormă de 3 lei)
  • Vizitatorii vor primi rețeta poțiunii dragostei și vor putea vedea sticluțele în care odinioară se vindeau asemenea preparate. Pentru că elixirul chiar nu-i greu de fabricat (am încercat!), îl veți putea testa cu ușurință
  • Prietenii noștri de la Trupa OM vor completa atmosfera cu surprize muzicale
Asta pe lângă un tur complet al muzeului, care vă așteaptă în casa Hintz (vizavi de hotel Melody – vezi harta), cu leacuri din vechime precum ochii de rac, praful de mumie, uleiul de asfalt și alte minuni pe care străbunicii noștri le credeau medicamente. O vizită la Muzeul Farmaciei e o experiență cu adevărat inedită – nu veți mai găsi așa ceva în altă parte!

Acest eveniment nu ar fi fost posibil fără sprijinul Muzeului Național de Istorie a Transilvaniei, care include Colecţia de Istorie a Farmaciei. Le mulţumesc personal şi sponsorilor evenimentului de vineri: Artvinium, Cramele Recaş, Perpetuum şi PR & More – ajutorul fiecăruia a fost un pas foarte important pentru ca acest eveniment să devină realitate.

5 comentarii la “Elixirul Dragostei chiar există şi e la #cluj”

  1. Pingback: Ce facem azi? |

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *