Două televiziuni, aproape de start

Într-o asemenea perioadă plină de veşti despre jurnalişti care nu îşi iau salariile şi ziare în pragul falimentului, e o zi senină cea în care mai putem vorbi şi despre proiecte noi, mai ales că, pe piaţa televiziunilor, sunt mult mai rare. Ce urmează la Cluj?

1. Axa TV – a scris Mihai Hendea acum ceva timp. UPDATE: Începe în 15 mai, spune Denis, „luna asta”, zice Mihai la comentarii

2. Prima televiziune de limbă maghiară a Clujului, numită cel mai probabil Kolosvar TV (îmi cer scuze pentru eventuala lipsă de diacritice şi acord). Proiectul urmează să fie condus de Bogdan Eduard, iar staţia e aproape de lansare – oficial, e vorba de start în iunie. Vor exista şi programe în română, declară Eduard în Ziua de Cluj.

3. La sfârşitul anului trecut, era vorba că anul ăsta s-ar deschide la Cluj şi o staţie locală Prima TV. Mai ştie cine ceva, că eu n-am auzit nimic?

4. Şi o nouă schimbare de conducere la One TV (blog@aronet.ro pentru informaţii. mulţumesc!).

În sfârşit, sunt şi veşti mai puţin bune din piaţa TV, dar azi e o zi liberă. Vă salut din al nouălea nor, iar veştile ploioase le lăsăm pe altă dată. E o schimbare fenomenală să mai poţi da şi veşti bune. Cei care scriu des despre accidente rutiere ştiu ce vreau să spun.

2 comentarii la “Două televiziuni, aproape de start”

  1. Axa o sa înceapă luna asta, după ultimele informaţii, imediat ce îşi finalizează şi studioul şi o să aibă vreo 3 echipe de reporteri.
    Despre Prima nu se mai aude nimic, fiindcă echipa nu mai există, precum nu mai există nici afacerea domnului care avea contractul cu Prima Bucureşti, prin care le vindea materialele.

  2. din cate stiu eu, se va lansa in 15 mai. cel putin atunci incep lucrul multi fosti angajati ai NCN care au trecut in alta „barca”. sanatate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *