Doho, te-a furat ZIUA!

Ştie careva ce-i cu Ziua.ro? Adică dacă, pe vreun criteriu deontologic (că nu mă prea pricep), etic, de bun simţ etc. e normal să găsesc acolo un text despre protestul lui Adrian Dohotaru din Clujeanul.ro are a fost preluat cuvânt cu cuvânt?

Ce-i drept, sunt două schimbări majore: una e că scrie undeva "citat de Clujeanul" (desigur, fără vreun link, ca să mai zici că măcar dă aparenţa de revista presei) iar a doua e că s-a schimbat semnătura, aşa că acuma autorul e unul A.E.G. (probabil de la "autorul e găinar", dar muritorii de rând nu pot descifra asemenea mistere!)

 

E drept, e duminică şi ştiţi voi: cine se scoală cu noaptea-n cap rămâne aşa. Totuşi, oare de ce a preferat ZIUA mare să copieze din Clujeanul şi nu din textul Ziua de Cluj?

3 comentarii la “Doho, te-a furat ZIUA!”

  1. Am citit articolul din Ziua. Da, e cam aiurea sa copiezi asa. Ce sa zic? Cei care cunosc relatiile dintre jurnalistii din diferite redactii si apoi studiaza relatarile protestului, iti dai seama ca se cam face praf mitul obiectivitatii jurnalistice. Si la o adica, daca ar fi asa infailibil mitul asta (in care nici eu nu cred), ce am mai barfi noi la o cafea sau la o bere?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *