Doamnelor, Iulius e cu ochii pe voi!

Dragi tovarăşi şi prieteni, mai avem puţin. Da’ puţin de tot. A trecut Valentinul, a trecut Dragobete, s-a dus întâi martie, nişte flori în 8 şi ieşim din perioada cunoscută drept „patrulaterul doliului masculin”.

Din 9 încolo, o să ne putem întoarce la băut bere şi spart seminţe ca nişte lorzi adevăraţi ce suntem. Ea o să ne vină şi o să ne spună cât ne iubeşte şi apreciază, va avea grijă să nu ne fie nici foame, nici sete, o să ne întrebe cât de greu a fost la muncă şi dacă nu vrem un masaj cervical.

Asta, bineînţeles, în varianta în care până în 8 martie îi daţi toate ocaziile să câştige una din cele opt sesiuni de cumpărături în valoare de 1.000 de lei fiecare, la nenea Iulius: Iulius Mall. Participă la tragerea la sorţi bonurile de cumpărături de peste 100 de lei. Şi cred că vă imaginaţi ce fericire o să dea pe voi după ce rostiţi fraza magică „ia de aici 1.000 de lei, ne vedem după ce îi cheltuieşti” 😀

Ca să nu aşteptaţi până în 8 martie, există şi „tombolă pentru răsfăţ”, la care Iulius Mall oferă zilnic un abonament V.I.P. la World Class, o şedinţă de înfrumuseţare V.I.P. la Gett’s Color Bar şi 100 de premii instant!

În 8 martie de la ora 18, Magnolia va face surprize clientelor Iulius, Gett’s Color Bar le va face şi mai frumoase pe doamne cu sesiuni gratuite de make-up şi hairstyling, iar la “Spring Fashion Show” se prezintă Lany’s, Little Big, Motivi, NICHI by Cristina Nichita, Only for you, Seroussi şi Skiny. Şi la final cântă Akcent, ca să nu uitaţi că de 8 martie aţi fost #lamall.

Eu vă doresc distracţie plăcută, spor la cumpărături şi, dacă îi câştigaţi doamnei 1.000 de lei, ziceţi-mi şi mie cum a reacţionat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *