Din toată fericirea: un zâmbet larg pentru Cluj 2015

happy-romania-andrei-aronet

Cei care promovează inițiativa câștigătoare Cluj – Capitală Europeană a Tineretului 2015 au avut o idee simpatică: să aleagă „31 de fețe fericite ale României”, oameni care zâmbesc mult, implicați în comunitate, care vor să împărtășească din ceea ce fac.

Am fost onorat că m-au invitat să fac parte – cu toți dinții – din această campanie veselă, în care în fiecare zi a lunii decembrie veți găsi pe pagina de Facebook Cluj 2015 câte un om zâmbitor din comunitate.

Azi, 9 decembrie, pagina vă întâmpină cu rânjetul meu cel mai larg. E un zâmbet atât de larg nu doar pentru că-mi intra soarele în ochi :P, ci pentru că fotografia e realizată pe șantierul Habitat for Humanity Cluj. De 13 ani, printre bucurii și dezamăgiri, iubiri și despărțiri, realizări și drame, voluntariatul pentru Habitat a fost un constant motiv de zâmbete pentru mine – și unul din principalele motive pentru care sunt mândru de Cluj și de ceea ce se poate face aici.

Sunt multe cauze bune pentru care poți lupta, iar vederea unei familii care intră pentru prima dată în casa PROPRIE, a unei mame care trece un prag și înțelege că din acel moment copilul nu i se va mai îmbolnăvi de la umezeală și frig, a unor oameni cu probleme care devin la rândul lor oameni-soluții… toate astea sunt ceea ce de 13 ani, de când sunt voluntar Habitat, mă încurajează să zâmbesc mai departe.

Pentru că vorbim de Cluj Capitală Europeană a Tineretului, pot să vă spun că anul ăsta am avut o trupă de liceeni-voluntari, iar pentru anul viitor vor fi cel puțin două: Irlanda și Germania. Iar 2015, anul în care Clujul e oficial Capitală, se va simți și pe șantierele noastre: ne pregătim să îl marcăm cu proiecte în care tinerii sunt în prim plan.

Dar ne mai auzim și în 2014 pe tema asta, că doar nu o să dăm totul DIN CASĂ chiar acum 😀

Un comentariu la “Din toată fericirea: un zâmbet larg pentru Cluj 2015”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *