Dialoguri

Pentru că am plăcerea unui concediu mai degrabă neaşteptat, nu am prea stat la calculator zilele astea, iar conexiune la net am prins mai mult pe unde exista wi-fi. Abia azi am apucat să citesc noutăţi de pe alte bloguri şi să mă pun la curent cu ce a mai mişcat prin Cluj.

 

De la Mihai (şi de pe mailul personal, dar întâi de la Mihai) am aflat că Radio România Actualităţi are corespondent nou la Cluj, pe nume Ilie Pintea. Mihai ne spune câte ceva despre cum se ocupă postul ăsta de corespondent; eu am o altă nedumerire: la ce-i trebuie lui RRA corespondent la Cluj, un judeţ unde are ditai postul teritorial cu vreo 100 de jurnalişti?


Radu e foarte supărat pe Clujeanul, din cauză că iar a fost o pereche de sâni (sau mai multe) cap de pagină, hop şi-aşa încă 5.000 de citiri pe "textul" ăla. Postul lui se cheamă "Clujeanul şi pornoşagurile de aur". Cum era vorba de nişte sâni, putea lăsa originalul cu merele. Radu mă roagă să-mi spun părerea despre "de ce s-a ajuns la asta". Promit că o voi face, nu evit răspunsurile, n-am uitat, dar aştept să mă aşez civilizat la un calculator normal.

 

Mai auzisem de-o plecare de la Citynews, dar omul în chestiune e încă prin caseta de redacţie şi nici n-am auzit vreo confirmare. Hmm, să zboare porumbelul cu vorbe aşa departe?


Update: îmi deschid messul, printre sute de "ceao", "eşti?" şi bancuri lăsate offline, un mesaj de sâmbătă: "Aţi înnebunit?". Nu zic de la cine, dar cred că sânii ăia din Clujeanul au fost de mare efect!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *