Recomandări de lectură

Pentru că e sâmbătă şi ritmul mai relaxat, vă recomand o lectură, un material de culoare publicat de fosta mea colegă Bianca, care e acum la City. E un material bine scris, care merită recitit. L-am regăsit zilele astea în arhiva CLUJEANUL, absolut NU din întâmplare: Detunata, aleea groazei.


Păcat de diacritice, mai e un pic până rezolvăm problema arhivei. 

 

8 comentarii la “Recomandări de lectură”

  1. Super tare. Draga Andrei, am cautat pe ici, pe colo, ceva articole scrise de tine, dar vad ca un redactor sef adjunct din presa scrisa, care isi permite sa critice alti colegi de-ai lui din presa scrisa, nu a publicat nicaieri vreun articol interesant. Sau ma insel? Esti ca un sef de chirurgie care-i invata pe altii sa opereze, dar nu a tinut bisturiul in mana niciodata. Hmmmmmm…

  2. City news uneori e chiar penibil la ce articole publica, iar acesta cu Detunata, aleea groazei e de-a dreptul tampit. Se vede ca au un redactor sef amator, Gelu Radu nu a fost si nu va fi niciodata jurnalist.

  3. @sitiniuz – le-ai fi gasit daca, de exemplu, vechea arhiva a Jurnalul era online. Si ce-i drept munca din radio nu prea se pastreaza.
    @Andrada – Nu stiu cum e Gelu ca redactor-sef, dar cat am fost colegi si lucra pe sport era super ok. Mai departe nu stiu ce s-a intamplat.

  4. Nu toti se pricep sa conduca, sa coordoneze o echipa, la asta m-am referit. Iar Gelu sigur nu se pricepe la cate articole de amator se publica in City News. Pe partea de sport nu zic nimic, o fi fost bun, dar mai departe …

  5. Nu stiu cum sunt organizate alte redactii si cine ce face, de aia cand dau texte evit de obicei numele autorului (cu exceptia cazului cand e de bine) – ca sa nu devina o chestie la persoana.
    Dupa primele doua comentarii de la postul asta, as zice ca mai subtil e mai bine 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *