Descoperim Cetatea și județul Alba la #instawalkAB

V-am mai spus că m-am îndrăgostit în de Alba Iulia? Îmi place enorm cetatea Alba Carolina restaurată, spațiile pietonale imense care includ universități și Muzeul Unirii, centrul devenit o scenă imensă pentru festivaluri și oamenii care se plimbă printr-un decor al unor timpuri mai frumoase.

Vreau ca tot mai mulți oameni să descopere ce se întâmplă în Alba Iulia, așa că abia așteptam să anunț cel mai recent proiect(el) la care am lucrat: #instawalkAB. Adică Instagram – Walk – Alba. Bineînțeles, împreună cu Robert Katai, inițiatorul Instagramology și „ambasadorul neoficial” al acestei rețele de socializare în România.

poster instawalk
La #instawalkAB, cei mai activi instagrammeri din Alba și Cluj vor petrece două zile lipiți de obiectivele telefoanelor, ca să descopere ei și să le arate și altora frumusețea cetății Alba Carolina (sâmbătă) și peisajele spectaculoase din județ (duminică – Vidra, Albac și Arieșeni sunt printre destinațiile noastre). În aceleași zile are loc și Alba Iulia Music & Film Festival, ale cărui filme, concerte live și party-uri ne vor fi de asemenea deschise.

Oricine poate ajunge sau este din Alba, are un cont de Instagram și vrea să ni se alăture sâmbătă pentru o plimbare în Alba Iulia este binevenit! În limita locurilor disponibile duminică, acceptăm aplicații și pentru traseul din județ 🙂

Lista participanților confirmați până acum și traseul nostru îl puteți descoperi pe secțiunea dedicată din cadrul Instagramology. #instawalkAB este un mod curajos de a promova peisajele și oamenii din Alba și le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în organizarea și sprijinirea acestui eveniment.

Acu, mai am o singură emoție: eu de două ori în viața mea am fost până acuma la Arieșeni și în ambele ocazii am ajuns în Cluj la urgențe, să mă coasă la loc. Dar știți cum se zice: a treia e cu noroc!

#instawalkAB este un eveniment organizat de Instagramology și Andrei Aroneț (da, tocmai mi-am dat link!), cu sprijinul Târgului Național de Turism Rural Albac și al Consiliului Județean Alba, pus pe roți de Tabita Tour.

2 comentarii la “Descoperim Cetatea și județul Alba la #instawalkAB”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *