De ce n-are Vodafone minute

Să zicem că, la cât vorbesc la mobil, mă enervează să am o factură de 200 de lei prin nenumărate costuri suplimentare. Aşa că am zis să-mi schimb abonamentul cu unul mai încăpător.

Surpriză însă: cea mai bună ofertă Vodafone pentru clienţi existenţi îmi aducea ceva de genul 110 minute în afara reţelei. Plus nu-ştiu-câte-că-nu-mi-pasă în Vodafone, reţea în care mai vorbesc cu patru oameni, dintre care una e fostă prietenă, deci nu se pune, că sună ea. Asta cu prelungire de contract şi o obligaţie interesantă: peste un an sau doi, când expiră perioada obligatorie, abonamentul devine unul de trei euro şi trebuie să aleg din opţiunile de atunci. Altfel spus, dacă ai ceva mai bun decât ce este pe piaţă, ghinion.

Nu vă uitaţi la abonamentele expuse public, care au până la 1000 de minute naţionale incluse (la 100 de euro). Pentru că „naţionale” nu-i totuna cu „în afara reţelei”, sunt minute care se consumă şi dacă suni în Vodafone.

Dar între timp m-am prins de ce n-are Vodafone minute: nişte fete împart cartele prepay prin oraş, cu câte 400 de minute fiecare. Perfect aşa, daţi sute de minute gratis pe stradă, iar pentru abonaţii cu 10 ani vechime, mai moderaţi! Cred că îmi iau şi eu o cartelă prepay. Viitorul abonamentului sună portocaliu.

3 comentarii la “De ce n-are Vodafone minute”

  1. Nici nu Orange nu mi-i ruşine, dau cartele gratis cu 1000 de minute în Bucureşti la metrou.
    Te miri că n-ai semnal?

  2. te duci sa-ti faci abonament nou, nu stiu ce megaoferta… nu stiu ce telefon… in fine. ai fost la orange pana acum, nu vrei portare, lasa – sa fie numar nou. dupa ce semnezi la acte de faci scurta la mana, ti se cer asa, intr-o doara, niste detalii – unde lucrezi, de cand, ce varsta ai …. si 5 minute mai incolo SURPRIZA: trebuie sa achiti abonamentul in avans pe 4 luni, ca stiti, masura de siguranta, sunteti tanar (la 28 de ani) si au fost probleme cu studentii, stati in chirie (chiriasul este ultimul om al unui oras, desi aduce o groaza de bani in orasul respectiv – proprietarii care au ceva de comentat la asta sa-mi zica aproximativ cat platesc impozit pe locuinta, in Romania fiind fff mic). In concluzie, vrei nu vrei… platesti peste 100-120 de roni ca sa dovedesti ca VREI la Vodafone. Dar nu va faceti probleme, vi se vor reduce din facturile ulterioare. Nici Vodafone sa nu-si faca probleme: si credibilitatea lor se reduce cu astfel de actiuni si altele ulterioare (expuse bine de Andrei mai sus). As mai adauga pe langa ce-a zis el o chestie de bun simt, care dincolo se practica: cand vad ca utilizatorul vechi, care vorbeste bine si plateste la fel de bine, are un abonament anacronic, il sun eu si-l fidelizez, ii dau un abonament nou, cu tarife noi – mai mici – ii mai dau acolo un 10 min sa-i scot ochii, nu stau si ma bucur ca fraieru plateste inca 30 de centi in afara retelei si are un abonament arhaic de 7 euro cu 15 min incluse. La noi, NU! Nu intrebi, pace tie!
    Gata, m-am descarcat 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *