19th Ave New York, NY 95822, USA

Datul în spectacol și prietenii săi

Ok, deci am o cu totul altă definiție a datului în spectacol față de cel puțin 3-4 oameni din jur cu care am discutat chestia asta în ultima săptămână. Nu vorbim de distracție, de „sus pe bar / sus pe bar”, care e probabil singura ocazie în care are și Puya un rost în viața lui artistică, ci de momentele alea în care un stil de comportament contrazice tot ce înseamnă pentru mine discreție și eleganță.

Mi se pare mult mai tare să știu eu ce mi se întâmplă și care sunt lucrurile importante care apar în viața mea, decât să mă reped să le afișez, indiferent că o fac în public sau pe Facebook (da, știu, sunt cam același lucru). Mi se pare mult mai normal ca o mulțime de evenimente să rămână în sfera vieții private – fie că sunt vești bune sau proaste, chiar nu vreau să primesc like pentru ele.

În primul rând, pentru că discreția e o calitate pe care o apreciez enorm. Da, cred în transparență – atunci când vine vorba de instituții, procese & idei. A fi discret, ca om, îmi arată că ai și tact.

Bun, susțineam eu asta sus și tare, doar că m-am trezit cam singurul pe planetă. Ultima dată, mi s-a reamintit cum acuma câțiva ani n-aș fi scris pe blog nici măcar un început de idee cu tentă personală, așa că am exagerat tot timpul în direcția opusă, în care nu dăm nimic din casă 😀 Cică tre să mă destind eu…

Așa că probabil n-am dreptate. Trăim în țara în care e foarte important să parchezi mașina în fața birtului, să o vadă toată lumea. Trăim în sistemul în care nu mai e o valoare să fii confortabil cu propriile tale gânduri, să ai timp de ele fără să vrei să le împărtășești pe orice gard sau perete. Trăim în lumea în care e foarte important să-ți faci poze cu botic, ca să vadă băieții că ești o doamnă.

Cu ultimul punct – îmi pare rău, nu pot să vă ajut. Să vedem cu restul!

Leave a comment