Cum te poate cunoaște o femeie în doar 4 zile

O poză relevantă pentru că are ziare și femei. Clar. ( sursa
O poză relevantă pentru că are ziare și femei. Clar. ( sursa )

Știți că pot fi aiurit. Recunosc că sunt aiurit. Mi se întâmplă să mai uit sau zăpăcesc tot felul de chestii, de obicei nu de alea importante, dar agenda și reminderele prin SMS mi se par invenții geniale. Tocmai pentru că mă ajută să mă organizez și pe mine însumi îmi place, de exemplu, să lucrez în PR, pentru că de când fac event planning am devenit la rându-mi un model de organizare. Almost.

Numai că uneori nu-mi iese.

De exemplu, săptămâna asta, mi-am început 4 zile din 5 cumpărând ziare. E o epopee să găsești ziare locale în Cluj: luni la prânz am căutat din Cipariu până în Bună Ziua și Zorilor spre Recuperare, fără să văd vreun chioșc deschis! De marți, am reperat o tanti vânzătoreasă de presă și am rugat-o să-mi țină câteva exemplare – că altfel trebuia să mă trezesc cu noaptea-n cap, să cumpăr ziarele și, când mă întorc acasă, să trezesc și cocoșul din bătătură.

Am mers și azi după ziare la tanti care, poate v-ați dat seama, e femeia din titlu. Le-am plătit, am intrat la un magazin să-mi iau obișnuitul suc, dar în final mi-am dat seama că nu am ziarele. Mă întorc la chioșc:

– Săru’mâna, oare mi-am lăsat ziarele la dumneavoastră?

O văd că râde îndesat printre cojoace, îmi întinde ziarele cu o mână și îmi spune vorbele care m-au convins că în patru zile s-a lămurit cu cine are de-a face:

– Vaaai, domnuc, puteam să jur că veniți înapoi fără mănuși!

2 comentarii la “Cum te poate cunoaște o femeie în doar 4 zile”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *