Cum să ai propriul tău trib: implicare socială 2.0 la ON/OFF 6

onoff6E vineri, e ON/OFF 6! Evenimentul pe care îl aștept de ceva vreme, pentru că îmi va da ocazia să întâlnesc niște oameni care au multe de spus, oameni pentru care succesul pe Internet este o realitate și o mulțime de prieteni.

La ON/OFF 6 e vorba de comunitățile și nișele de pe internet – cum să-ți construiești o comunitate și să îți găsești un loc în „lumea triburilor” despre care spunea Seth Godin. Eu voi încerca, la finalul zilei, să explic cum determini o comunitate să se implice social. În contextul temei de la această ediție de ON/OFF, „Comunități și nișe pe Internet”, se poate reformula așa: cum să ai propriul tău trib construit în jurul unei cauze bune. E un prilej să vorbesc despre cel mai drag proiect al meu, campania de salvare a Muzeului Farmaciei – și poate, alături de cei din sală, vom determina viitorul acestei campanii.

Ce vă promit de pe acum e că (dacă nu uit de emoții) veți afla, în premieră la ON/OFF, care e următorul proiect din campania Salvați Muzeul Farmaciei.

Putem, din online, să producem schimbări în viața adevărată, care pentru unii mai e offline? Vedem azi, împreună!

 

ON/OFF 6 – communities conference este un eveniment TVdece realizat cu sprijinul Primariei Municipiului Cluj-Napoca.

Partener oficial: Romtelecom

Parteneri: Casino Centru de Cultura Urbana Cluj, Jolidon, WineClub, LunchBox, Panemar, Aqua Carpatica și MediaBrief

Parteneri media: Ziar de Cluj, 24 FUN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *