Cum ne gestionăm banii mai bine şi protestăm mai puţin prin pieţe

„Protestul de azi e o consecinţă directă a lipsei de educaţie financiară a românilor”, mi-a zis Eusebiu Burcaş la prima lui vizită în platoul „Neatza, Cluj!”. Spun de „prima” vizită pentru că, deşi el nu ştie, îl mai paşte una cât de curând. Atunci era vorba de un protest al pensionarilor. Azi, în ziua în care se anunţă un miting de proporţii, sincronizat cu o moţiune de cenzură în Parlament, vorbele lui sunt mai de actualitate ca niciodată.

E simplu: normal că eşti disperat că nu mai ai bani de întreţinere după ce plăteşti ratele, dacă ai intrat în credite mari, pe termen lung, pentru consum. Aşa ceva nu se face – e doar una din regulile „Burcash”.

Dacă vreţi să le ştiţi şi pe celelalte, vă dau întâlnire la workshopul pe tema managementului banilor organizat de Eusebiu Burcaş la Cluj – vor fi trei module, din care primul în 3 noiembrie. E mai complicat decât pare să găseşti răspuns la o întrebare simplă: cum rămâi cu mai mulţi bani în portofel la final de lună?

Nu e doar teorie, am avut ocazia să vorbesc personal cu omul şi vă pot spune că are răspunsuri şi la întrebările dificile, legate de cazuri concrete. Detalii, program, preţuri – aici.

– Păi cum, trebuie să dau bani ca să învăţ cum să-mi gestionez banii?

– Numai dacă crezi că merită să începi să investeşti, în loc să cheltuieşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *