Cum am jucat împreună cu Robert de Miro

Ocazie unică: aveţi şansa să mă vedeţi nedormit, şifonat, cu ochii-n pioneze şi păru-n vânt nu doar la matinal, ci şi în pelicula de mare răsunet pe Facebook Cluj: The Movie.

După două zile pe drumuri, m-a convins Mironeasca ca la revenirea în Cluj să facem un ocol prin Piaţa Unirii, unde „avea ea ceva de filmat„. A fost ca în bancul cu maşina care era de fapt bicicletă şi care nu s-a dat, ci s-a furat; până la urmă, mai mult am filmat io.

Dacă nu ştiţi cum e să fii luat ca din avion, fără să ştii despre ce-i vorba, să ţi se zică replicile cu 3 secunde înainte să le rosteşti şi fără să repeţi nimic, distraţi-vă cu filmul de mai jos (io-s bulina aia albastră dezorientată, dacă nu mă recunoaşteţi).

Noroc cu cei din echipa Vodafone, Silviu şi dom’ regizor Ştefan, care fac toată tărăşenia cu remake-uri după filme celebre cu bloggeri clujeni; s-au dovedit un compas bun. Culmea coincidenţelor? Alături de Miro & me apare Adrian Radic, pe care l-am cunoscut recent, dar care din câte ştiu era întâmplător pe-acolo şi, ca mine, habar n-avea că trebuie să joace în vreun film!

Nu uitaţi că e musai să ne votaţi capodopera folosind acest cel mai lung link pe care l-am dat vreodată!

Un comentariu la “Cum am jucat împreună cu Robert de Miro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *