19th Ave New York, NY 95822, USA

Cum agaţă programatorii (în sfârşit avem dovada)

Acum câteva zile vă arătam filmul despre Clujul business filmat de Laviniu Lazăr; se pare însă că din film putem învăţa mult mai multe decât la prima vedere 😀 Spre exemplu, când aflăm ce programatori geniali avem prin oraş, pe ecran se odihneşte câteva clipe imaginea asta:

Ia daţi şi voi un ochi prin codul de mai sus şi vedeţi ce vă sare pe retină. Ce face programul ăla? Alege nişte imagini pentru afișare, în funcţie de un răspuns care poate să fie, printre alte variante, „pupic„, ”ciao” şi „te plac„. Acuma ori programatorul filmat a făcut un cod special pentru filmul ăsta, ori băiatul lucra la ceva de mare angajament… sentimental!

P.S. Sper că povestea are final fericit, pentru că în codul de mai sus a hef ține loc de a href iar www.staitc e în loc de www.static. Atenție când mergeți la agățat! Dacă nu știți codul corect atunci când instalați software pe device-urile unor domnișoare, e foarte posibil să nu avansați la etapa hardware.

Related Posts

Comments (2)

nu, e script de banare de boti, daca te uiti bine, daca reply-u lor e automat teplac ciao pupic, nu pot vedea mesajele, probabil scrie un script de blocare a botilor de spam.

de fapt a fost un script scris special ca sa fie filmat, din ce zicea producatorul fimului :))

Leave a comment