Cu drag despre politicieni

Sentimentul de nemurirea fiinţei care mă apucă mai nou când mă uit la politicieni fără să apăs pe „mute” m-a făcut să îmi dau seama că ştiu înjurături pe care nu ştiam că le ştiu. Prin urmare, n-am prea scris de politică, recent, aşa că leapşa primită de la Meme pe tema ălor mai coloraţi dintre ei a căzut la ţanc.

Întrebări şi răspunsuri:

Cel mai prost-mârlan-stupid-libidinos-retard om politic român. Nu-mi plac deloc etichetele astea, dar ca să respectăm stilul, premiul pentru cel mai prost, retard şi stupid om politic merge cu viteză la domnul Dan Voiculescu, unicul preşedinte de partid care, în ciuda faptului că are nu ştiu câte ziare, radiouri şi vreo patru televiziuni, nu-i în stare să-şi bage partidul în Parlament. Şi pentru că îşi bate joc de sute de ziarişti corecţi.

Cel mai mârlan s-a dovedit simpaticul de Traian Băsescu, pentru ţigăncile împuţite cu păsărici slobode de etnie armeană pe care le-a scos pe organul vorbirii. Dar nu de aia îl iubesc alegătorii.

Cel mai libidinos, în lipsă de altceva, domnul Ludovic Orban, care s-a dat la tăte ziaristele pe care i s-au aşezat ochii la Cluj, pe cele autostrăzi neasfaltate, de o trebuit să-i dezlipească Nicoară ochii de sutiene.

Cel mai mişto blogger român. Io când vreau să-mi treacă o durere de cap, citesc Groparele. Dar mai am o recomandare: File de poveste de Liviu Popescu, care lucrează la ştirile TVR şi ne spune ce se petrece pe-acolo.

Cea mai “naşpa” persoană publică promovată în acest an de media românească. Păi anul ăsta şi-n vecii vecilor, amin, că tot îi plac astea, herr Gheorghe Becali, pe care presa l-a făcut şi l-a ridicat până-n fundu’ oii.

Dăm mai departe: oare ce zic Andrei, care ne-a zis recent cu cine votează, şi George, care sunt curios dacă are voie să se pronunţe?

2 comentarii la “Cu drag despre politicieni”

  1. Ca om de afaceri nu ştiu, dar ca politician mi se pare prost. A fost în poziţii de putere de câteva ori, dar cu resursele pe care le are, ar fi trebuit să facă mai multe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *