Un an fără Radio Cluj, un început la Adevărul

În ceas de seară, duminică, când s-a stins agitaţia exit-poll-urilor şi estimărilor, mi-am dat seama că s-a împlinit anul de când am plecat de la Radio Cluj, unde am petrecut cinci ani nebuni şi pasionanţi la Camera Ştirilor.

Aşa a fost şi despărţirea: am vrut neapărat ca ultimul buletin pe care îl editez şi prezint să fie de la ora 13:55, ca ultimele mele cuvinte pe post să fie „A fost ora 14”, care sunt şi primele pe care le-am zis vreodată în direct, acolo. Am ajuns în emisie alături de toată echipa, care venise la un pahar de despărţire. Am prezentat ştirile cu o căciulă de Moş Crăciun în cap, în timp ce Andrei Ţigănaş îmi făcea poze cu mobilul.

A trecut un an şi mi-i un dor nebun de ştiri, de direct, de emoţii, de editarea ştirilor contra-cronometru. De a improviza o ştire în direct pe baza unor cuvinte notate în fugă pe hol, cu corespondentul de cine ştie unde la telefon, în drum spre microfon. De buletinul meteo la care îmi dădeam seama că am uitat de fapt prognoza în birou 🙂

Vineri, de echipa Camerei Ştirilor se mai desparte un om: Corina Brânduşan, care lucra acolo din vara lui 2007, când a venit la noi de la Radio Transilvania şi ne-a convins, pe parcursul unor interviuri cu toată echipa, că e un foarte priceput om de ştiri. Dar, după două radiouri, Corina va merge în presa scrisă, la Adevărul / Adevărul de seară. Succes. Peste un an, oare, îţi va fi la fel de dor de ştiri?

Un comentariu la “Un an fără Radio Cluj, un început la Adevărul”

  1. Cu siguranta imi va fi dor de radio, pentru ca a devenit o parte din viata mea de peste 3 ani si chiar mi-a placut munca in radio, fie ca am lucrat la 21, Transilvania sau RCJ. Totusi, cred ca nu voi regreta decizia de a pleca de la Radio Cluj. Peste un an ne “masuram” in dor? 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *