Coordonator nou la Pro Sport Cluj

 Cristian Cucolaş este noul coordonator al Pro Sport Cluj, începând de vineri. El îl înlocuieşte, astfel, pe Călin Todorescu.

Mă opresc aici cu ştirea, pentru că am aflat noutăţile vineri* şi nu am avut timp să vorbesc cu niciunul dintre cei doi, chit că suntem uşă în uşă. Aşa că nu ştiu încă ce va face Todo, cu care vă pot arăta însă o poză contre-jour istorică, făcută între penalty-urile 12 şi 13 de la meciul U Cluj – CFR.

*ziua „NU mă bate la cap pe mess şi nu vorbi cu mine dacă nu-i musai”

Căutând şi-o poză cu Cristian Cucolaş, să vă dau link spre ea, am găsit la UnCopilutz următoarea veste: că Todo ar fi fost dat afară din cauza încurcăturii cu Pal Peter. Dar mai multe vă zice el (Hendea, nu Pităr Pen!)

11 comentarii la “Coordonator nou la Pro Sport Cluj”

  1. nu il cunosteam tare bine, dar tot timpul a fost un baiat fain cu mine cat am fost pe acolo domnul todo. nu cred ca l-o dat afara pentru chestia cu pali. cucolas asta ajunge indata clujeanul cu cel mai multe joburi: scrie pentru clujeanul, coordoneaza pro sport, prezinta rubrica de sport la protv cluj si stiti voi ce joburi manageriale mai are:)

  2. Aroneţ, următoarea mişcare a mea o să fie o întâlnire cu Prodan, dacă tot suntem consăteni. Nu vrei să ştii ce te aşteaptă şi din ce parte o să te cuţităm! E prima dată când te prind ş-aştept să îţi răscumperi greşeala scriind dinainte pe aceeaşi temă cu cea debătută în posturile mele, citându-mă deontologic anticipat.

  3. Ni aci:

    [url]http://www.google.ro/search?hl=ro&q=cristian+cucolas&start=10&sa=N[/url]

    Erai pe prima pagina de rezultate dupa cautarea asta cand m-am uitat dupa poza 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *