19th Ave New York, NY 95822, USA

CityNews la doi ani

La ora la care scriu aceste rânduri, programate spre publicare ceva mai încolo, la CityNews se chefuieşte împlinirea a doi ani de existenţă. Prietenilor mei de acolo, un mare „la mulţi ani”! Celor câţiva pe care nu îi ştiu destul de bine pentru a le fi prieten, „la mulţi ani!” şi să nu credeţi tot ceea ce auziţi despre mine 🙂

Nu uitaţi nicio clipă că CityNews sunteţi voi, cei care scrieţi, care mergeţi pe teren cu laptop, cameră foto şi video, pentru care contează cât de repede şi bine scrieţi. Un ziar egal jurnaliştii şi cititorii lui – nu marca înregistrată, nu patronul / acţionarii / asociaţii. E o lecţie pe care am învăţat-o foarte bine vara asta.

Sunt convins că, acum doi ani şi vreo două luni, când am decis să nu accept propunerea lui Liviu Alexa de a pleca de la CLUJEANUL pentru a fi redactor-şef la City, am luat decizia corectă. Sunt la fel de sigur că el se bucură şi mai mult 😀 Am avut ocazia să dezvolt un proiect de care sunt foarte mândru, să contribui la apariţia altuia, să fiu alături de nişte oameni senzaţionali. La capitolul ăsta e şi singurul meu regret: că nu am apucat să lucrez cu unii dintre voi, ziarişti cărora uneori li se cere imposibilul, dar care au arătat că ştiu şi pot face presă. Spre voi, mă’nclin. Cât despre mogulici, cu o vorbă de dânşii inventată, să mă pupe în arond şi să mă viseze în continuare noaptea, că sunt haioşi.

Succes, oameni buni, şi un loc de muncă maxim de fain!

Related Posts

Comments (6)

mogulasul a facut un cadou angajatilor pe care orice om si l-ar dori: un tricou pe care scrie „Sunt mandru ca il cunosc pe Liviu Alexa” . Andrei, din pacate tu nu ai primit acest tricou si sper sa nu iti para rau prea mult timp. In schimb sunt sigur ca restul angajatilor vor merge falnici pe strada cu tricourile cu acest insemn aproape liric i-as putea spune.
Ce mi se pare suspect este ca Pasarea Colibri a concertat in Midi la aceasta petrecere. As fi curios sa vad contractul acestei formatii pentru concertele din Cluj unul al Primariei si unul al lui Alexa si sa vad cum s-au impartit banii in aceasta afacere:)

Da, Tibi, dar cum spuneam, nu el e important cu ocazia asta. Cat despre bani… sunt sigur ca a facut sa fie bine! Pentru el.

ca sa nu fi discutii si interpretari eronate, precizez ca NU EU am scris primul comment. Poate precizeaza cine e autorul aronet.
salut
tibi f.

Deci am stabilit, nu esti tu. Mai departe, fiecare semneaza cum vrea.

… sau mai pe scurt: zi-i alexa si da-i pace. Exista un gen de grohaitori care strica tot ce ating. Echipei obligate sa poarte tricourile pupincuriste toata compasiunea mea.

Ardeţi-le ca pe fularele cu frâna!

Leave a comment