Cineva să-i cumpere o oglindă lui Daniel Buzdugan

Bă Daniel Buzdugan: știu că citești ce scrie lumea pe internet și probabil îți cauți numele pe Google mai des decât se caută maidanezii de purici, așa că deși urăsc scrisorile deschise, îți scriu. De fapt, pe cine păcălim? Vreau doar să te fac de căcat în fața celor care trec pe blogul ăsta din când în când.

Zicu a scris un post despre Masterchef-ii de Ardeal în 8 octombrie pe TVdece. Ieri, l-ai dat cuvânt cu cuvânt pe profilul tău de persoană publică și importantă pe Facebook.buzdugan-la-furat

Blogul TVdece.ro e unul din modurile în care doi tineri cu simțul umorului câștigă bani, reputație, voie bună. A ajuns printre cele mai citite din România fiindcă Alina și Răzvan au muncit la el niște ani de zile. Când tu vii și copiezi cuvânt cu cuvânt ceva de acolo și dai pe Facebook, să se râdă lumea de cât de genial ești, înseamnă nu doar că ești prost, ci prost cu oglindă. Ai nevoie să-ți comenteze niște doamne încântate, să se tăvălească de încântare pe profilul tău, să lase mesaje cu „foarte tare :))” și stickere cu pisicuțe, ca să te simţi şi tu cât de cât iubit.

Nu te-ai prins, din păcate, că puteai da tot textul cu link la sfârșit și lăudătorii ar fi avut aceeași reacție; ei se bucură când le zici ceva frumos în timp ce ți se închină la icoană, nu prea au de ce să fie atenți la surse. Tu ești cel care ar trebui să fie atent la asta.

Sunt sigur că ai și o mașină de fițe, probabil una sport, roșie, ca să compensezi aceleași lipsuri. Că până la urmă la asta se rezumă tot, nu la procesele pe care le vei pierde dacă își bate cineva capul suficient cu tine, nu la rating, nu la celebritate.

Io îs PR și ar trebui să vorbesc frumos cu presa. Așa că politicos te anunț – dacă vreodată voi putea zice unui client să nu-și facă niciun început de reclamă sau campanie pe Radio ZU câtă vreme lucrezi tu acolo, o voi face. Sper ca și alți colegi de breaslă să facă mai mult decât să comenteze pe internet.

Ți-aș mai scrie, dar mă duc să-ți dau report pe Facebook pentru încălcarea proprietății intelectuale. Îți doresc o zi senină, plină de bâlbe în direct!

 

 

 

Un comentariu la “Cineva să-i cumpere o oglindă lui Daniel Buzdugan”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *