Cinci pagini de reduceri

sales

Mare agitație azi dimineață: își găsise o prietenă niște rame faine de ochelari și abia aștepta să le cumpere. Distracția și mai mare a fost când i-am zis că la Iulius, în Opticris, sunt reduceri de 50% și văzusem, căutându-mi mie „lunete”, ceva asemănător cu ce pozase ea. Având în vedere că a fugit mai repede ca viteza luminii, s-a încadrat în proverb: azi o vedem, dar nu e! Sper că, până la ora asta, să o fi prins din urmă propria imagine.

M-am uitat un pic pe lista de reduceri din perioada asta post-sărbători (dincolo de reducerile de 70% la produse de iarnă, că dacă mai îmi iau / primesc vreun pulovăr, mai îmi trebuie și o cameră cu un dulap). Cel mai interesant e că și prietenii de la Jolidon au 70% reduceri – or fi la boxerii cu blăniță?! De la cămăși cu 30% reducere, pantofi cu 50% în jos și colecția Zara la jumătate de preț, sunt în total 5 pagini de reduceri în catalogul actual de la la Iulius Mall (PDF – cu dedicație pentru băieții deștepți care știu că peste-o lună-i Valentine’s și caută acuma). Tip: sunt reduceri la haine de botez 😀

Oricum, fiind încă iarnă, mi-am amintit de un alt avantaj în a merge acolo: parcarea acoperită. Nu mă lupt cu nămeții de prin alte părți sau cu rândurile de parcări blocate de zăpadă. Dacă n-aveți timp chiar azi-mâine, vă dau un pont: în weekend e Târg de Antichități.

 

4 comentarii la “Cinci pagini de reduceri”

    1. Bun, l-am detectat. Pluginul care ar fi trebuit să marcheze dacă linkul e extern, duce la imagine sau la PDF și de-astea funcționa invers: strica joaca.

      Și la mine mergea bine că nu se activează dacă-s logat în admin.

      Cool, thanks!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *