Ce ştiţi despre U7.ro şi Romarg?

u7Like the way the site attends to young and mature visitors as well. The author let’s no stone unturned. The author appears to sense the beat of the industry. The resolution of photos in the blog is great. The titles are so skillful written, it compels you to read. The writer uses a writing manner which I prefer. It just makes you will to read to the end.

Nu trebuie să citiţi tot textul de mai sus ca să vă daţi seama că n-are cap, coadă şi gramatică engleză; e o colecţie de fraze-şablon puse una lângă alta, probabil automat. Dar e textul unui pseudo-review Clujeanul.rope care l-am găsit pe un site pe nume u7.ro. Al cărui unic motiv de existenţă este să apară în rezultatele Google – pentru că tot conţinutul de pe site e la nivelul celui pe care l-aţi putut citi mai sus.

U7.ro este înregistrat prin Romarg SRL, dar cu largul concurs al inteligenţelor de la RoTLD, numele proprietarului e ascuns. Dacă sunteţi mai tehnici decât mine, poate aveţi o soluţie anti-spammeri anonimi.

6 comentarii la “Ce ştiţi despre U7.ro şi Romarg?”

 1. Salut,

  Asta e cumva in zona mea 🙂 asa ca profit ca sa comentez prima data. Ti-am trimis un mail, sper ca am nimerit adresa, ca sa vezi unde se poate reclama, chit ca nu garanteaza nimeni ca merge.

  Romarg au mai avut reclamatii multe despre spamming si motoare de cautare.

  t.m.

 2. Cum puteti verifica si pe site-ul Autoritatii Nationale http://www.rotld.ro va pot confirma faptul ca acest domeniu nu este gazduid de ROMARG, domeniul a fost doar inregistrat prin noi, motiv pentru care nu vad justificate afirmatiile de mai sus

 3. Atentie la Hotii de la Romarg!!!!

  In afara faptului ca sunt varza in ceea ce priveste Supportul pentru serviciul de gazduire pe care il ofera,
  Cei de la Romarg sunt niste hoti ‘’cu cravata’’ cum se practica pe la noi prin republica banana romanica.
  Dupa ce am renuntat la un domeniul inscris la ei, respectiv am renuntat la spatiul virtual unde era stocat acel domeniul, acesti smecheri de romanica au continuat sa imi trimita invitatii la plata…pur si simplu prin email.
  Initial mi-au trimis notificari cum ca acel cont a fost desfiintat in urma neplati, bla bla bla…si imediat dupa aceea periodic mi-au trimis invitatii la plata mai bine de 1 an de zile. In paralel imi achitam constiincios plata gazduirii pentru alt domeniu, cu alt numar de client, fara nici un fel de intirziere…
  Intr-o buna zi nefiind atent am efectuat plata pentru invitatiile la plata false trimise periodic de cei de la Romarg, am gresit, am incurcat emailurile si facturile….

  Cind am observat greseala m-am adresat celor de la Serviciul Clienti si mai apoi celor de la Plati…Ati ghicit, nu mi-au raspuns la solicitare decit intr-un email initial si apoi muie tata ca asta functioneaza la noi, deci te-am pacalit, esti prost de ce ai platit??

  Atentie mare la acesti hoti daca aveti deja cont la ei sau daca intentionati sa gazduiti un site ceva pe domeniile lor… pentru ca aerul si fraierul nu v-a disparea niciodata din aceats tara plina de hoti si de jegosi gen Romarg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *