Ce preferi: Londra sau Cluj Arena?

Ai putea ajunge la Londra, la un concert Rihanna, sau la concertele Smokie şi Scorpions care vor inaugura noua Cluj Arena. Aşa că depinde doar de muzica pe care o preferi, pentru că în rest e nevoie de noroc.

Biletele la concert (şi transportul până la Londra) sunt premii pe care le poate câştiga orice client Iulius Mall.

Pentru Smokie, concursul e pe Facebook: Iulius Mall are o aplicaţie specială în care poţi urca o poză făcută împreună cu persoana cu care vrei să mergi.  După care, pui prietenii la treabă şi, vorba cântecului, cine are mai multe voturi până în 5 noiembrie ia potul (sunt puse în joc patru invitaţii de două persoane). Oricum, aţi citit bine – pentru acest concurs nici nu trebuie să mergeţi la cumpărături.

Pentru Rihanna şi Scorpions, concursul e offline: după ce strângi bonuri de minim 100 de lei, le duci la Centrul Info şi eşti înscris în concurs – tragerea la sorţi are loc în 1 şi 2 octombrie. Există un premiu care constă într-o excurse all expenses paid de două persoane la Londra, pentru concert, plus două premii constând în două invitaţii la Scorpions, pentru concertul din Cluj.

Ca să nu stăm cu emoţii până la finalul concursurilor, există şi premii instant: primii 50 clienţi care cumpără de minim 100 lei din magazinele Iulius Mall câştigă pe loc, de la Centrul Info, un voucher de cumpărături la fast-food-ul Doner Maxx sau un voucher de cumpărături la cafeneaua Segafredo.

Spor la cumpărături. Şi distracţie plăcută după!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *