Ce ne aşteaptă

Urmează zile foarte interesante: ultima săptămână (şi un pic) din octombrie. Prin urmare, ajung la termenul limită o mulţime de proiecte care urmau să se lanseze "în octombrie".


Să încep de-acasă: noul site CLUJEANUL nu va fi gata la 1 noiembrie, cum am auzit şi eu de prin alte redacţii. Termenul nu era unul stabilit oficial şi nici acum nu există unul similar.


În 26, adică vineri, este anunţată lansarea Informaţiei de Cluj. Din câte ştiu, echipa s-a completat recent cu Ovidiu Cornea, care a fost redactor la Clujeanul, apoi Ziarul Financiar şi din nou Clujeanul.


Şi City News ar trebui să încheie etapa de joacă şi să lanseze site-ul, pentru că deja au oameni pe teren şi reclame prin oraş. Nu-i chiar profitabil să faci reclamă unui produs care nu-i în magazine, ne zicea un profesor de publicitate prin facultate. Oricum, trebuie o lansare în următoarele nouă zile pentru a respecta termenul de "octombrie". Aici ultimul transfer este al Biancăi Felseghi, de la România Liberă.


Românie Liberă care a luat o decizie surpriză în ultima săptămână; după ce se dădea ca sigură renunţarea la apariţia de sâmbătă, au luat exact cursul contrar şi au lansat o ediţie specială de weekend, aşa cum scriam că s-ar putea face pentru a atrage cititori în plus pe un produs distinct de cel din restul săptămânii. Reacţiile de tot soiul ale cititorilor nu au întârziat să apară.


Cât despre proiectul Cluj Express, un cotidian gratuit by Inform Media, cine mai ştie ceva de planurile anunţate în septembrie? Termenul era tot luna octombrie, care, imediat, e cam gata.

 

[actualizare] Mulţumesc pentru informaţiile din comentarii, se pare că trebuie să ne aşteptăm luni la Cluj Express. Să vedem dacă se verifică, e o lansare foarte ciudată…

3 comentarii la “Ce ne aşteaptă”

  1. eu astept City News foarte tare 🙂 Si multa multa bafta si o cutie de distonocalm de la mine pentru cei de la Informatia de Cluj (o sa stie ei de ce dupa primele 2 sau 3 zile ) oricum Bafta la toata lumea !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *