Cât mai aveți până la vacanță?

Gata, că nu mai rezist! De vreo lună încoace nu aud decât planuri cu plaje, palmieri, soare, munte, escapade de weekend prin cine știe ce colțuri de Europa și așa mai departe. Iar planurile mele de vacanță sunt, momentan, ceva de genul: lansare în 5, inaugurare în 14, conferință în 20.

Așa că felicitări maxime celor pentru care vacanțele sunt aproape. Dacă încă nu aveți planuri, mai aveți 5 zile să câștigați o vacanță pe baza cumpărăturilor din Iulius Mall; cumulați cumpărături de 100, 300 sau 500 de lei și luați talonul corespunzător de la Centrul Info. Taloanele se pun în urnele corespunzătoare iar la final Iulius Mall oferă trei vacanțe… unde vrea clientul! Adică la maxim 1.000, 3.000 sau 5.000 de kilometri distanță de Cluj.

Și dacă îmi place ceva când îmi fac planurile de vacanță, e să am vreme să mă ocup de ele: să îmi aleg singur destinația e half the fun.  Mai sunt și niște premii zilnice care merită efortul, dar detalii despre concursul ăsta vă dau cei de la Iulius.

Spor la cumpărături și ne vedem în… Hawaii, aș zice, deși mai mult ca sigur în iulie voi fi în Cluj, încercând să nu îmi pun wallpaper cu palmieri. Deși încă sper să câștig la Iulius!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *