Câștigă trei abonamente la Transylvania Music Event [concurs încheiat]

tme2014

Când mă întreabă lumea ce muzică ascult, mă blochez aproape de fiecare dată: fiindcă ascult de toate și nu mă pot hotărî că doar un anume stil îmi place. Mă duc la concerte rock, rave, Filarmonică și festivaluri cu aceeași plăcere. Așa că ediția de anul ăsta a Transylvania Music Event e făcută pentru mine – două seri, două generații muzicale, două line-up-uri de artiști care au definit genurile lor muzicale, într-un duel al generațiilor care va testa rezistența noii Săli Polivalente din Cluj 😀

În 21 noiembrie, avem YOUTH PARTY, locul în care m-aș simți pensionar dacă n-aș avea destui prieteni pentru care Rudimental este dă best iar Chicane un fel de Allmighty pogorât din munții în care se ascunde între concerte. Rudimental (cu voce, trompetă live, DJ) +  Chicane (DJ Set) + Șuie sunt la Cluj în 21 pentru un show de 6 ore. Pregătiți ciocolata!

În 22 noiembrie, aaaa, în 22 e BIGGEST RETRO PARTY IN ROMANIA pentru ăștia care ne mai amintim de guma Turbo cu surprize și cum am luat în brațe o fată în tabăra de matematică. Pentru că vin live niște oameni pe care i-am mai auzit doar pe banda de casetofon cu beculețe, dar nu oricine, cei pe muzica cărora a dansat toată România în anii ’90 când se mergea la „discotecă”, fiindcă dacă ziceai CLUB te refereai probabil la clubul de șah. Așadar, SNAP!, Ice MC, Loona, Nana vor fi la Cluj. Durează tot 6 ore, dacă nu picăm lați, așa, ca bătrânii de 30 de ani.

Până joi, 13 nov., biletele sunt 50 de lei ziua 1, 25 de lei ziua a doua. Sau, pentru oameni înțelepți, care știu că merită să le trăiești pe toate, abonamentul pentru ambele seri este 60 de lei. Biletele le găsiți online pe biletmaster, myticket și biletepunctro.

Pe Aronetpunctro avem un preț special: de acum până la eveniment, dau trei abonamente pentru ambele seri. Pe primul îl puteți câștiga cu un comentariu mai jos, care să includă un link spre cea mai tare muzică pe care ați auzit-o vreodatăindiferent de gen.

Baftă, spor, succes!

 

EDIT: CONCURSUL S-A ÎNCHEIAT. Am tras la sorți o cifră de la 1 la 9, a ieșit 3, al treilea comentariu îi aparține lui Andrei Comănescu. Felicitări, vei primi un abonament (de o persoană) pentru ambele zile TME 2014. Urmează un email cu detaliile!

9 comentarii la “Câștigă trei abonamente la Transylvania Music Event [concurs încheiat]”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *