Casă nouă și cadouri de weekend de la Farmec

magazin-farmec-clujCa orice mare anti-expert în materie de cosmetice și produse de gospodărie, reușesc întotdeauna să le aleg strict după ambalaj. Ceea ce e o prostie cât casa: produsele de calitate și produsele cu ambalaje „de luat ochii” sunt lucruri complet diferite. Ca mine mai sunt un milion; în fond, dacă nu ești chimist, e greu să te decizi care-i cea mai bună opțiune de curățător-de-aragaze sau cremă de ce vreți voi.

Prin urmare, vă anunț cu bucurie că mi-am rezolvat problema. Merg pe Farmec, cărora nu doar le-am vizitat fabrica într-un „how it’s made” de senzație, ci o să le vizitez și noul „ambalaj” care arată excelent: de astăzi e deschis un nou magazin de prezentare, unde cineva poate să te sfătuiască ce să alegi și există un spațiu destinat unor ședințe gratuite de dermoanaliză (am fost asigurat că această procedură nu implică ace). Iar pentru bărbații nevoiți să aștepte „două-trei minute” până își alege domnișoara ceva, interval de timp care înseamnă cam 4-5 ore, noul magazin Farmec are o zonă de așteptare unde poți bea o cafea sau un ceai în timp ce joci FIFA pe telefon ca să-ți crească testosteronul la loc.

Noul magazin Farmec din Cluj e la parterul blocului-spray de pe strada București. Oricine intră în magazin în acest weekend și își dă checkin pe Facebook, cu hashtagul #checkinforbeauty, va primi și un cadou de bun-venit.

Îndrăzniți să descoperiți noul spațiu cu Farmec al Clujului. E un brand cu care am crescut în casă, iar noul magazin e un mare plus de prezentare al unor produse de a căror calitate n-am aflat din reclame, ci de la oamenii pe care i-am auzit ani și ani la rând recomandându-și produsele astea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *