19th Ave New York, NY 95822, USA

Care pe care. Versiunea zoologică!

animal-farmM-a rugat un prieten, zilele trecute, să-i iau niște mâncare pentru peturile lui – nu alea de plastic, ci din alea care găinățează prin casă. Că tot aveam io de mers la unica farmacie veterinară care vinde mâncarea specială cu praf de diamante, pulbere de stele și esență de gaură neagră din vârf superior de unicorn – singura pe care o acceptă his Lordship the Knight of Mircea (unicul meu motan).

Ce nu știam când i-am zis omului că „da, bă, cum nu?”, era că amicul ăsta e dotat cu:

[lists style=”style_ul_3″]

  • una bucată carapace conținătoare de țestoasă
  • patru aripi distribuite pe două vrăbii recuperate de la solduri (genul care s-au dat cu capul de termopan și, ca neamurile de neam prost, vin în vizită și nu mai pleacă)
  • niște doi pogonici cu țepi

[/lists]

Bonus, mai trebuia să iau și niște iarbă. De aia din seria „iarbă, grăunțe și leguminoase” pentru un porc de câine de Guineea. Așa că m-am dus io cu listuța la marmacia  de marmote și i-am cerut: mâncare de hamster, de arici, de vrabii, de broaște… și de pisică.

Omul m-a servit amabil când am cerut prima chestie de pe listă. Apoi, minut cu minut, îl vedeam că se concentrează tot mai greu, zici că nu-i dădea pace un gând. Iar în cele din urmă – văzând probabil că nu-s așa fioros cum se zice – își face curaj să mă întrebe:

– Nu vă supărați, la dumneavoastră acasă… cine pe cine mănâncă?!

Leave a comment