Care e visul tău pentru Cluj?

Îmi place la nebunie Clujul și am tot felul de vise pentru cum ar trebui să crească orașul ăsta. Centru pietonal, dar și autostradă în oraș, muzee și clădiri deschise publicului în centru, am tot felul de idei. Și sunt convins că, la un moment dat, toți ne-am spus ceva care începea cu „ce-ar fi dacă…”.

Tocmai fiindcă fiecare om are visele lui, am provocat câteva persoane să ne spună și ele la ce visează. Împreună cu colegii de la PR & More, am vorbit cu ambasadorul NBA Ghiță Mureșan, dar și cu consulul Franței, Pascal Fesneau, i-am luat interviu unei campioane mondiale la gimnastică, Andreea Cacovean, dar și unui campion al românilor talentați, Cristian Gog (la mulți ani!), iar în săptămânile care urmează voi mai vorbi cu 100 de oameni de care Clujul poate fi mândru.

Pentru fiecare, avem o singură întrebare: care e visul tău pentru Cluj? Răspunsul fiecăruia îl puteți vedea online, pe 100 de vise pentru Cluj, precum și pe Facebook și Twitter.

De ce facem asta?

Pentru că au ajuns la Cluj niște oameni pentru care a înțelege nevoile comunității în care activează este o valoare fundamentală; cercetarea este un pas esențial în munca lor de a-i ajuta pe oameni să își atingă adevăratul potențial.

Mai multe despre ei, luna viitoare 🙂 Până atunci însă, vă invit să ne spuneți și voi visul pentru Cluj și să mă ajutați să ducem vestea mai departe: de acum, avem o platformă pe care liderii comunității și clujenii de rând își unesc vocile într-o conversație despre lucrurile care contează cu adevărat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *