Când orele încep să crească și prețurile să scadă

Se întâmplă un fenomen ciudat de îndată ce bate ora zero: de la miezul nopții, doar orele mai cresc. Prețurile merg în jos. Așa, cu vreo 70% mai jos!

Se întâmplă la Iulius Mall, în noaptea de 10 spre 11 noiembrie, adică taman sâmbăta asta, când se împlinesc 5 ani de Iulius Mall. Nu o fi cea mai lungă noapte din an, dar odată instalați pe ceasul de iarnă putem număra secundele până la seara care aduce prezentări de modă, sesiuni de make-up şi hair-styling, statui vii și concerte la fel de live, cu Loredana, Mandinga și Connect-R (apropo, iarna asta îmi dau doctoratul în Connect-R. Vă spui mai încolo de ce!).

Petrecerea reducerilor începe la ora 20, Mandinga va urca pe scenă la ora 21.00, urmată de Loredana, al cărei recital începe la ora
22.30, iar o oră mai târziu Connect-R va încinge atmosfera. Spectacolul va fi moderat de Cătălin Măruţă, despre care am auzit că tot timpul când vine la Cluj se uită tot timpul după linguri îndoite.

Nu vă dau lista de magazine și reduceri aici. Una din părțile faine când îți iei chestii, care îți plac, e să descoperi și că s-au ieftinit de când le-ai văzut ultima data. Sâmbăta asta, experiența e garantată!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *