Cadouri sub bradul ideilor

Recunosc, în perioada asta sunt ca un copil înainte de Crăciun. Pentru că încep sărbătorile. Vin Sf. Andrei, Moş Nicolae şi Moş Crăciun. Înainte de care, vine TEDx Cluj, a cărui primă ediţie a fost destul de faină ca să mă dau peste cap să ajung şi la a doua.

Sunt curios ce poate oferi ca speaker Ioan Bocşa, căruia numai eticheta de speaker nu i-aş ataşa-o. Abia aştept să văd dacă mă prind cum lucrează mintea mentalistului Cristian Gog. Iar despre Daniel DavidAdi Hădean şi Constantin Asăvoaie ştiu destule ca să fiu convins că au multe de zis, aşa că sper să mă surprindă plăcut cu lucruri pe care nu le-aş aştepta de la ei. Şi că se înscriu foarte bine în tema „getting things done”, „inspiring action”, sub care se desfăşoară noua ediţie.

Site-ul TEDx Cluj zice la momentul în care scriu 76 available seats, ceea ce mi se pare destul de mult, cu o săptămână înainte de eveniment. Aşa că daţi vestea printre prieteni: ideile bune vin în 12 noiembrie, adică vinerea viitoare. Dacă vom fi acolo, la primire!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *