Bună ziua, cu doamna Nicoară, vă rog!

Dacă un jurnalist de la Realitatea TV era filmat din greşeală în timp ce se uita la pr0n la serviciu, aşa-i că făceam cu toţii o petiţie online ca să nu fie dat afară? Venea frumos omul şi zicea: da, ştiu că eram în spatele prezentatorilor, dar verificam un mail de la un coleg şi era ataşată chestia asta. Nu ştiam ce conţine. A mai păţit-o unul şi toată lumea l-a apărat.

Acuma i s-a întâmplat în schimb clujeanului Marius Nicoară, momentan ocupat ca senator, motiv ca toate ipocriziile să înceapă iar să băltească prin presă. Da, e subiect, da, e interesant, chiar vreau să ştiu ce fac ei acolo şi e bine că s-a publicat povestea, dar e o anecdotă, un moment jenant şi atât.

Problema nu e că a deschis mailul. A păţit-o şi un senator american, dar ăla a avut bunul simţ să închidă imediat pozele topless primite pe mail, nu să continue să se uite vreme de câteva minute, rânjind între timp şi spre camere. Dar ăştia suntem!

Până la urmă, în ştirea de pe Realitatea informaţia pe care trebuie să o reţinem este: Marius Nicoară a avut un număr de … intervenţii în parlament, … iniţiative, a promovat următoarele subiecte de interes pentru alegătorii lui. A, păi nu scrie asta? Pardon.

În rest, la ce se uită domnul Nicoară e problema lui nevastă-sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *