Blogroll activ – adică?

Blogroll: o listă statică, în care vezi nişte nume, dar care nu îţi spune dacă oamenii respectivi au mai scris sau nu ceva. Cam plictisitor, nu?


De astăzi, ca un "preview" la site-ul care e în lucru, am făcut publică o primă versiune de "blogroll activ". Pe lângă linkurile statice, la fiecare site din blogroll e inclus un link către ultimul post publicat, iar lista în sine e ordonată cu cele mai recente posturi sus, nu alfabetic. Altfel spus, o să vedeţi tot timpul dacă e ceva nou pe site-ul respectiv sau nu, fără să folosesc tot felul de ferestre de previzualizare care să se blocheze sau să includă reclame.

 


Blogrollul activ
se generază citind RSS-urile acelor site-uri, aşa că îl voi extinde după ce îmi dau seama de ce decodează greşit RSS-ul publicat de blogspot.com (prin magpie RSS, dacă v-am lămurit deplin). Am vrut să îl fac să pună automat şi diacritice, dar asta probabil în 2012. Lectură plăcută!

7 comentarii la “Blogroll activ – adică?”

  1. Foarte interesanta aplicatia. Probabil o sa o putem „cumpara” si noi, doritorii, in viitorul apropiat. Asta cand o sa am si eu domeniu. Cat mai curand…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *