19th Ave New York, NY 95822, USA

Blogroll activ – adică?

Blogroll: o listă statică, în care vezi nişte nume, dar care nu îţi spune dacă oamenii respectivi au mai scris sau nu ceva. Cam plictisitor, nu?


De astăzi, ca un "preview" la site-ul care e în lucru, am făcut publică o primă versiune de "blogroll activ". Pe lângă linkurile statice, la fiecare site din blogroll e inclus un link către ultimul post publicat, iar lista în sine e ordonată cu cele mai recente posturi sus, nu alfabetic. Altfel spus, o să vedeţi tot timpul dacă e ceva nou pe site-ul respectiv sau nu, fără să folosesc tot felul de ferestre de previzualizare care să se blocheze sau să includă reclame.

 


Blogrollul activ
se generază citind RSS-urile acelor site-uri, aşa că îl voi extinde după ce îmi dau seama de ce decodează greşit RSS-ul publicat de blogspot.com (prin magpie RSS, dacă v-am lămurit deplin). Am vrut să îl fac să pună automat şi diacritice, dar asta probabil în 2012. Lectură plăcută!

Related Posts

Comments (7)

Foarte interesanta aplicatia. Probabil o sa o putem „cumpara” si noi, doritorii, in viitorul apropiat. Asta cand o sa am si eu domeniu. Cat mai curand…

Vezi că aici arată tare rău blogroll-ul peste poze. Eventual fă cumva pozele mai mici. 🙂 Altfel, foarte interesantă ideea.

Mersi, o sa schimb layout-ul si sper sa nu mai fie acolo suprapuneri de genul asta
🙂
@Radu, se rezolva.

:))ce site e asta mah ca nu inteleg deloc…………

sami traspunda cineva helooo

Nicu, iti zic eu… imediat ce inteleg ce vrei sa intrebi :>

Ce site e asta pe care esti? Al meu. Sau de cine intrebi?

Leave a comment