Bloggerii clujeni se vor sui pe pereţii Primăriei

Groparu o avut o idee faină. Că fiind Gropar, o ştiut el foarte bine că toţi om muri odată şi-o dată, chiar şi bloggerii. Aşa că s-o gândit să ne ridice o plăcuţă memorială la Primărie, preventiv, s-o avem de pe acuma, cât mai facem umbră pământului, dacă n-o intrat soarele în nori şi norii în ceaţă.

Partea pe bune e aşa: Groparu a propus şi Primăria a acceptat ca pe peretele unde apar plăcuţe cu tot felul de organe de presă să fie şi o plăcuţă cu bloggeri. El face acum lista, aşa că, dacă aveţi blog şi scrieţi pe el despre Cluj, înscrieţi-vă acilea iar numele o să vă apară pe o plăcuţă care va fi montată pe peretele Primăriei Cluj-Napoca, la ghişeul unic, adică acolo unde stă toată lumea la coadă să-şi plătească impozitele, mai puţin bloggerii, care le plătesc online.

Propun ca după ce bloggerii de Cluj vor avea plăcuţă la Primărie, să instalăm şi nişte terminale pe care cetăţenii plictisiţi de statul la coadă să ne poată chiar citi blogurile, ca să îi aştepte funcţionarele pe ei şi nu invers. Io de mult vreau să merg la una de acolo şi să-i zic, amabil: „Cucoană, ia-ţi număr dacă vrei să-mi rezolvi problemele, că io sparg sticle la Groparu’ pe blog”.

Mulţumiri Groparelui că m-a inclus din start pe listă, să am şi io plăcuţă cât încă respir. Că toţi murim şi toţi om ajunge pe blog la el, colo în partea de sus, pe header. Da’ io dacă mor prefer să ajung în stânga unde sunt sticlele de bere şi nu în dreapta printre cruci. Să fiu un duh care-o să stea vreo mie de ani într-o sticlă, să se odihnească după matinal, după care să mă apuc de îndeplinit dorinţe.

P.S. Zice Groparu că o văzut plăcuţa portocalie cu „Aici nu se dă şpagă”. Io tot timpul mă întreb, când o văd, dacă acolo se ia şpagă şi, mai ales, unde se dă ca să se ia.

Un comentariu la “Bloggerii clujeni se vor sui pe pereţii Primăriei”

  1. No, ma frumosule, pe luni-marti vom definitiva lista, si poate ma adaugi si pe mine in lista ta de YM sa discutam sa vedem cum o inramam, ca asa ne-ai zis, ca ne ajuti;))
    Hai, adauga-ma in YM, ca te bat la cap de doua luni sa faci asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *